.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare, adaptata nevoilor si interesului fiecaruia. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Like daca vrei CS-uri noi!
Counter Strike 1.6 Carbon

Download CS 1.6 CarbonUser Rating: / 4
PoorBest 

Salutare gameri de data asta va prezint un nou kit de cs 1.6 care se numeste counter strike carbon. Fata de restul kit-urilor acest kit aduce niste skinuri bine selectionate, sunete frumoase, texturi ale hartilor optime si multa complexitate.

Acest joc se poate juca in cele doua moduri: singleplayer cu boti sau multiplayer pe serverele online. La internet veti gasi doar servere romanesti care ofera player, lag scazut si multa distractie.

Acest joc ramane unul din cele mai jucate kituri iar faptul ca aduce skinuri noi il face mult mai placut. In joc ai la alegere doua echipe, multe moduri, multe harti. Daca vei deveni jucator fidel pe un server poti obtine admin.

Click aici pentru download!


Free Joomla Extensions

Pentru ca setarile (nume, optiuni, etc) sa ramana salvate debifati read only de pe fisierele config.cfg si userconfig.cfg care se afla in folderul cstrike.

Add comment

Nu injurati si nu faceti reclama sau comentariul nu va fi postat!