.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare, adaptata nevoilor si interesului fiecaruia. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Like daca vrei CS-uri noi!
Counter Strike 1.6 REVOLUTION 2015

Counter Strike RevolutionUser Rating: / 3
PoorBest 

Un nou kit counter-strike care ofera skinuri noi, modele noi, sunete noi, texturi noi, gfx-uri noi si multe alte modificari. Acest cs se descarca rapid iar apoi prin simpla rulare a Counter-Strike.exe jocul va incepe. Va puteti juca pe net cu prietenii vostrii sau cu boti pe ce harta doriti. Botii se pot adauga pe orice harta doriti doar ca va dura 1-2 minute pentru a invata harta. Numarul botilor poate ajunge la 31 iar ei pot fi modificati sa foloseasca sau nu anumite arme.

Pentru acest CS va trebuie un pc mai bun pentru ca grafica este total diferita fata de un cs normal. Armele arata mult mai bine iar skinurile de la tero si ct sunt mai realistice. Acest Counter Strike merita descarcat de cei care isi doresc o grafica mai buna si au si un computer mai performant.


Free Joomla Extensions

Pentru ca setarile (nume, optiuni, etc) sa ramana salvate debifati read only de pe fisierele config.cfg si userconfig.cfg care se afla in folderul cstrike.

Add comment

Nu injurati si nu faceti reclama sau comentariul nu va fi postat!