.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare, adaptata nevoilor si interesului fiecaruia. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Like daca vrei CS-uri noi!
Download CS Rosso Costiera

Counter Strike 1.6 Rosso CostieraUser Rating: / 3
PoorBest 

Salut dragi gameri si mai ales jucatorii ai celui mai tare joc shooter si anume counter strike! De data asta puteti descarca o varianta mai recent modificata pe nume Rosso Costiera. Skinurile, modelele si armele sunt identice doar ca acest cs beneficiaza de ultimele update-uri si s-au reparat majoritatea bug-urilor. Pe acest kit nu puteti juca cu coduri, el ofera o gama de protectii cum ar fi ultra core protector 7.9.

Acest cs salveaza numele si setarile jucatorului. CS-ul beneficiaza si de un gui de buna calitate care va confera acces usor la optiuni si o interfata vizuala buna. Pentru cei care inca prefera cs-ul clasic cu aceleasi skinuri dar cu update-uri acest cs este alegerea perfecta. Jocul se poate descarca direct ca arhiva sau prin torrent. Ce parere aveti despre acest cs ?

Click aici pentru download!


Free Joomla Extensions

Pentru ca setarile (nume, optiuni, etc) sa ramana salvate debifati read only de pe fisierele config.cfg si userconfig.cfg care se afla in folderul cstrike.

Add comment

Nu injurati si nu faceti reclama sau comentariul nu va fi postat!