.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare, adaptata nevoilor si interesului fiecaruia. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Like daca vrei CS-uri noi!
Counter-Strike Windows 8 si 10

Counter-Strike Windows 8 si 10User Rating: / 8
PoorBest 

Ai un sistem de operare nou iar cs-urile pe care le descarci au probleme de incompatibilitate ? Noi ti-am pregatit o versiune care functioneaza pe windows 7, windows 8 si chiar windows 10. Cs-ul este comprimat astfel incat sa masoare cat mai putin iar astfel perioada de descarcare sa fie cat mai scurta posibila. Nu aveti nevoie de nici un program, doar descarcati si instalati jocul. Apoi intrati in Counter-Strike.exe iar jocul va incepe. Jocul nu are nici un fel de bug, ofera un fps ridicat si un lag minim. Pe serverele zombie sau furien resursele se descarca foarte repede.

In lista aveti doar servere romanesti pe care puteti juca dupa bunul plac. Serverele sunt de tip: normal, respawn, zombie, gungame, furien, etc. Acest kit memoreaza setarile si salveaza numele.

Click aici pentru download! Server 1

Click aici pentru download! Server 2

Daca cs-ul nu se deschide, dati click dreapta pe icon si apoi run as administrator. Alta rezolvare ar fi sa instalati cs-ul in alta partitie.D,E,etc.


Add comment

Nu injurati si nu faceti reclama sau comentariul nu va fi postat!